Rýžový nákyp s tvarohem a broskvemi

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
670 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
17 g
Sacharidy
104 g
Vláknina
3 g
Cukr
29 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme kaši z mléka, rýže a špetky soli.
  • 2
    Po vychladnutí do kaše vmícháme žloutek umíchaný s cukrem, prolisovaným tvarohem a máslem.
  • 3
    Vmícháme sníh ušlehaný z bílku.
  • 4
    Vložíme do olejem vymazané formy. Poklademe půlkami broskví a upečeme ve středně vyhřáté troubě ve vodní lázni.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.