Rýžový nákyp s tvarohem a broskvemi
55 min.
Ingredience
- 1litrVoda pitná
- 160gramůRýže loupaná
- 350gramůMléko polotučné
- 20gramůMáslo čerstvé
- 150gramůTvaroh měkký - nízkotučný
- 150gramůBroskve
- 10gramůřepkový olej
- 1špetkaSůl
- 40gramůCukr moučkový
- 1kusVejce slepičí
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
670 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
17 g
Sacharidy
104 g
Vláknina
3 g
Cukr
29 g
Postup přípravy
- 1Uvaříme kaši z mléka, rýže a špetky soli.
- 2Po vychladnutí do kaše vmícháme žloutek umíchaný s cukrem, prolisovaným tvarohem a máslem.
- 3Vmícháme sníh ušlehaný z bílku.
- 4Vložíme do olejem vymazané formy. Poklademe půlkami broskví a upečeme ve středně vyhřáté troubě ve vodní lázni.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.