Rýžový nákyp se šunkou a sýrem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
416 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
15 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
2 g
Cukr
534 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme rýži a necháme vychladnout.
  • 2
    Nastrouháme sýr, šunku nasekáme.
  • 3
    Smícháme v misce rýži, žloutky, 100g nastrouhaného sýra, nasekanou šunku, petržel a rajčatový protlak.
  • 4
    Osolíme, opepříme a promícháme.
  • 5
    Ušleháme z bílků tuhý sníh a vmícháme opatrně do směsi.
  • 6
    Vymažeme zapékací mísu a naplníme připravenou směsí.
  • 7
    30 minut zapečeme v horké troubě, potom nákyp posypeme zbytkem sýra.
  • 8
    10 minut dopečeme, dokud není sýr růžový.
  • 9
    Nákyp podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.