Rýžový pilaf meruňkový

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
612 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
19 g
Sacharidy
105 g
Vláknina
6 g
Cukr
34 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve větším hrnci osmažíme na másle cibuli dozlatova. Přisypeme propláchnutou rýži a 2 minuty restujeme. Zalijeme horkou vodou, osolíme, opepříme, přidáme citrónovou šťávu a petrželku a dusíme 10 minut pod pokličkou.
  • 2
    Přidáme meruňky, hrozinky a spařené, oloupané a opražené mandle, zamícháme a ještě 5 minut dusíme. Odstavíme a necháme ještě 15 minut pod pokličkou dojít.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.