Rýžový salát

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
570 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
3 g
Sacharidy
109 g
Vláknina
18 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme rýži dle návodu. 5 minut vaříme zelené fazolky, pak propláchneme studenou vodou a slijeme.
  • 2
    Propláchneme rýži ve studené vodě, slijeme a dáme do salátové mísy.
  • 3
    Smícháme na zálivku rajčatovou šťávu, česnek, koriandr, olivový olej a černý pepř. Důkladně rozšleháme. Nalijeme zálivku na rýži a promícháme.
  • 4
    Přidáme zelené fazolky, fazole strakaté, červené fazole, papriku, jarní cibulku a vše promícháme.
  • 5
    Zakryjeme mísu a dáme do lednice.
  • 6
    Zdobíme čerstvým koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.