Rýžový salát s čabajkou a parmezánem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
22 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži basmati uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu.
  • 2
    Hrášek a kukuřici krátce povaříme v osolené vroucí vodě, scedíme. Parmezán nahrubo nastrouháme, papriku nakrájíme na nudličky, čabajku nakrájíme na tenká kolečka, kapary a olivy pokrájíme na menší kousky.
  • 3
    Vše promícháme s uvařenou rýží, osolíme, opepříme a přidáme najemno nasekanou petrželku. Poté salát ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.