Rýžový salát s černým kořenem

40 min.
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
733 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
35 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži uvaříme v zeleninovém vývaru.
  • 2
    Oprané byliny osušíme, jemně nasekáme a promícháme s olivovým olejem. Kapary s černým kořenem necháme okapat, poté je nasekáme na jemno a přidáme k bylinkám. Vmícháme smetanu, osolíme, opepříme a řádně promícháme.
  • 3
    Rýži scedíme, necháme krátce vychladnout a poté smícháme se zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.