Rýžový salát s jablky a cibulí
35 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 200gramůRýže loupaná
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 150gramůMajonéza
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaCukr krupice
- 1lžícePetržel - nať
- 150gramůJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
30 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Rýži uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme a necháme oschnout. Do prochladlé rýže vmícháme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, oloupaná, na kostičky nakrájená jablka a nasekanou petrželku.
- 2Po vychladnutí salát spojíme majonézou ochucenou citronovou šťávou, cukrem, solí a pepřem.
- 3Podáváme jako přílohu k minutkám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.