Rýžový salát s jablky a cibulí

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
30 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme a necháme oschnout. Do prochladlé rýže vmícháme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, oloupaná, na kostičky nakrájená jablka a nasekanou petrželku.
  • 2
    Po vychladnutí salát spojíme majonézou ochucenou citronovou šťávou, cukrem, solí a pepřem.
  • 3
    Podáváme jako přílohu k minutkám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.