Rýžový salát s krůtími prsíčky a ananasem

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
742 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
20 g
Sacharidy
107 g
Vláknina
10 g
Cukr
49 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Podle návodu uvaříme rýži a necháme ji vychladnout.
  • 2
    Omyjeme, osušíme a na sousta rozkrájíme krůtí prsíčka. Na pánvi zahřejeme máslo a maso na něm z obou stran opečeme dozlatova. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Ve vroucí vodě asi 5 minut blanšírujeme hrášek. Poté slijeme a necháme okapat na sítu.
  • 4
    Oloupeme pomeranč a nakrájíme na malé kousíčky. Ananas oloupeme, odstraníme tuhou střední dužninu, rozkrájíme na kostičky.
  • 5
    Na suché teflonové pánvi opražíme kešu oříšky. Opláchnutou a osušenou bazalku jemně nasekáme.
  • 6
    Smícháme rýži, maso, hrášek, ananas, pomeranč a mandlový olej. Podle chuti osolíme, opepříme, přidáme vodu z pomerančových květů.
  • 7
    Před podáváním necháme krátce odležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.