Rýžový salát s tuňákem

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
157 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
5 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
487 mg
Cukr
288 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kousky tuňáka v olivovém oleji slijeme, olej zachytíme do misky a smícháme z bezlepkovou hořčicí a solí. Sterilované malé cibulky a sterilovanou červenou kapii slijeme z nálevu a necháme v sítu okapat. Kapary i papriku pokrájíme na menší kousky. Petrželku s pažitkou omyjeme a drobně pokrájíme a přidáme do mísy k oleji s hořčicí. Přidáme dušenou rýži, znovu promícháme a nakonec přidáme kousky tuňáka, které zlehka vmícháme do směsi. Salát podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.