Rýžový salát se sardinkami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
481 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
27 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutou rýži uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme ji a necháme okapat.
  • 2
    Sardinky vyjmeme z oleje a po okapání rozebereme na malé kousky. Okurku nakrájíme na kostičky, jablko oloupeme a nakrájíme nadrobno. Natvrdo uvařená vejce nasekáme na hrubší kusy.
  • 3
    Nejdříve přidáme k rýži sardinky, okurku a jablko a vše přelijeme ochucenou majonézou zředěnou smetanou. Promícháme a zlehka vmícháme vejce.
  • 4
    Salát necháme proležet a podáváme posypaný nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.