Šafránovo-rajčatová shakshuka

25 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
197 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
12 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na tenké plátky, česnek utřeme.
  • 2
    Cherry rajčátka přepůlíme.
  • 3
    V hrnci rozpálí olej a opečeme na něm cibuli. Trvá to tak 5 minut.
  • 4
    Poté přidáme česnek, rajčata, protlak a všechno koření včetně pepře a soli. Dusíme 5 minut.
  • 5
    Poté vmícháme vodu.
  • 6
    Do směsi uděláme čtyři důlky, do kterých vyklepneme vejce a počkáme, až ztuhne. Trvá to 5 minut.
  • 7
    Podáváme posypané čerstvým koriandrem, jarní cibulkou a sýrem feta. Podle chuti můžeme osolit a opepřit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.