Salám v trojobalu
30 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaPetržel - nať
- 2lžíceStrouhanka
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 20dekagramůRajčata
- 20dekagramůSalám měkký
- 20dekagramůSýr Eidam cihla 30%
- 150mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
653 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
58 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
784 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Měkký salám oloupeme a spolu se sýrem a rajčaty nakrájíme na plátky asi 7 mm silné. Rajčata z obou stran osolíme a opepříme. Vždy salám, sýr a rajče dáme k sobě a obalíme v mouce, vejcích a strouhance.
- 2Smažíme po obou stranách dozlatova.
- 3Rozdělíme na talíře a posypeme petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.