Salát bramborový s klobásou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
16 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
6 g
Cukr
775 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci s vroucí vodou uvaříme brambory 20 minut, poté necháme okapat a vychladnout.
  • 2
    Listy salátu obložíme servírovací mísu. Vlažné brambory nakrájíme na plátky a klademe ve vrstvách na listy salátu s plátky zelené papriky, červené cibule, italské klobásy, čerstvou bazalkou a sušenými rajčaty.
  • 3
    Rozšleháme v misce ocet, olivový olej, rajčatový protlak, sůl a pepř.
  • 4
    Přelijeme zálivkou salát a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.