Salát César se slaninou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
860 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
57 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
2 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salát očistíme, opláchneme, necháme dobře okapat, nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Veku a slaninu nakrájíme na kostičky. Oloupeme šalotku, nakrájíme na kolečka. Oloupaným stroužkem česneku vytřeme salátovou mísu.
  • 3
    Slaninu mírně rozškvaříme v pánvi. Přidáme máslo a dozlatova opečeme kostky chleba. Vyjmeme a v uvolněné pánvi podusíme šalotku.
  • 4
    Na zálivku rozmícháme olej, hořčici a med. Přimícháme trochu smetany a bylinky. Osolíme a opepříme.
  • 5
    Salát upravíme do mísy a zalijeme zálivkou. Posypeme slaninou, kostkami veky a šalotkou. Přidáme na hoblinky nakrájený parmezán.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.