Salát Polníček se žampiony

15 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
204 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
12 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek oloupeme, prolisujeme. V misce smícháme ocet s hořčicí, přidáme sladkou papriku, pepř, sůl, prolisovaný česnek, metlou vmícháme olej.
  • 2
    Salát Polníček omyjeme, necháme okapat a natrháme na kousky. Žampiony opláchneme studenou vodou, necháme oschnout a pokrájíme na plátky. Jablko oloupeme a nastrouháme na jemno.
  • 3
    V míse smícháme Polníček se žampiony a nastrouhaným jablkem, salát rozdělíme na servírovací talíře, přilijeme zálivku.
  • 4
    Vhodnou přílohou je teplá bageta.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.