Salát s čekankou, rozinkami a fazolkami
15 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1hrstPetržel - nať
- 4kusyČekanka
- 300gramůFazolové lusky zelené
- 2lžičkyOcet vinný
- 3lžíceOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaHořčice
- 150gramůHrozinky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
192 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
5 g
Cukr
25 g
Postup přípravy
- 1Rozinky spaříme horkou vodou a necháme chvíli stát. Zelené fazolky vaříme ve vroucí vodě 5 minut, scedíme, zchladíme. Čekanku rozkrojíme podélně a rozebereme na listy. Promícháme se slitými rozinkami a fazolkami.
- 2Smícháme ocet, olej, hrubozrnnou hořčici, sůl a pepř, zakapeme salát a důkladně promícháme.
- 3Ozdobíme petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.