Salát s červenou řepou a koprem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
582 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
15 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
30 g
Cukr
50 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory zalijeme vodou, přivedeme k varu a vaříme cca 15 minut doměkka. Zcedíme a necháme zchladnout. Do zchlazených brambor vmícháme řepu uvařenou na plátky a odložíme stranou.
  • 2
    Na salátovou mísu položíme kolečka okurky, plátky nakládané zeleniny a čerstvou cibuli nakrájenou na půlkolečka. Doprostřed navršíme směs brambor a řepy.
  • 3
    Připravíme zálivku - smícháme česnek, olej, ocet, nasekaný kopr, ochutíme solí a pepřem. Zálivku dobře promícháme a přelijeme salát.
  • 4
    Salát ozdobíme koprem a hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.