Salát s fazolemi, fazolkami, tuňákem a olivami
20 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 40gramůPetržel - nať
- 400gramůTuňák v oleji
- 75gramůOlivy černé
- 400gramůFazolové lusky zelené
- 400gramůFazole bílé
- 1špetkaSůl
- 500mililitrůOmáčka rajčatová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
617 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
11 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
21 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Zelené fazolky krátce povaříme, smícháme s bílými fazolemi z konzervy, olivami, tuňákem z konzervy, rajčatovou omáčkou, nasekanou petrželí, solí a pepřem.
- 2Vše důkladně promícháme a salát podáváme s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.