Salát s francouzskými lusky, mozzarellou a česnekem

15 min.
Itálie
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
22 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Piniové oříšky pražíme na středním plameni 4 minuty za občasného míchání. Fazole vsypeme do vroucí osolené vody a vaříme 3 minuty.
  • 2
    Do větší misky dáme bazalku a česnek nasekané najemno, zakápneme citronovou šťávou a olejem. Dobře promícháme.
  • 3
    Scezené fazole, ještě teplé, přisypeme do misky, přidáme pepř a sůl a promícháme. Na dva talíře rozdělíme salát, posypeme mozzarellou a piniovými oříšky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.