Salát s hovězím masem a křenem

105 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
598 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
25 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí kýtu vaříme ve vroucí osolené vodě doměkka. Brambory omyjeme, očistíme, vložíme také do vroucí osolené vody a vaříme asi 20 minut.
  • 2
    Maso slijeme, necháme vychladnout a nakrájíme na kousky. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 3
    V misce smícháme olej, hořčici, 2 lžíce láku z okurek a pažitku. Brambory dáme do salátové mísy, osolíme, opepříme a promícháme se zálivkou a na kousky nakrájenými nakládanými okurkami. Šalotku nakrájíme na kostičky a společně s masem přidáme k bramborám. Řecký jogurt smícháme s křenem, osolíme, opepříme a přimícháme k bramborám a masu.
  • 4
    Předem uvařená vejce nakrájíme na osminky, rukolu natrháme na větší kousky.
  • 5
    Na připravené talíře rozdělíme brambory s masem a navrch poklademe osminky vajec a rukolu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.