Salát s italskou uzenkou
35 min.

Ingredience
- 50gramůBazalka
- 450gramůBrambory
- 1kusSalát Rosso
- 1kusPaprika zelená
- 200gramůŠpekáčky
- 30mililitrůBalsamico ocet
- 130gramůRajčata sušená sterilovaná
- 1kusCibule
- 30mililitrůOlej olivový
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 30gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
30 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Uvaříme brambory doměkka, scedíme a necháme zchladnout.
- 2Listy salátu rozložíme na velkou mísu.
- 3Brambory nakrájíme na plátky a střídavě se zelenou paprikou, uzenkou nakrájenou na kolečka, cibulí na půlkolečka a sušenými rajčaty rozložíme na listy salátu. Posypeme bazalkou.
- 4V misce smícháme ocet balsamico, rajčatový protlak a olivový olej. Dle chuťi přisolíme a připepříme. Salát přelijeme zálivkou a hned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.