Salát s italskou uzenkou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
30 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme brambory doměkka, scedíme a necháme zchladnout.
  • 2
    Listy salátu rozložíme na velkou mísu.
  • 3
    Brambory nakrájíme na plátky a střídavě se zelenou paprikou, uzenkou nakrájenou na kolečka, cibulí na půlkolečka a sušenými rajčaty rozložíme na listy salátu. Posypeme bazalkou.
  • 4
    V misce smícháme ocet balsamico, rajčatový protlak a olivový olej. Dle chuťi přisolíme a připepříme. Salát přelijeme zálivkou a hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.