Salát s jehněčím masem

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
23 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
7 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí maso pokrájíme na plátky, zakápneme olejem, posypeme solí, pepřem, oreganem a koření do masa důkladně vetřeme. Na pánvi rozpálíme olej, 5 minut maso opékáme, dokud není pořádně propečené. Následně maso rozkrájíme na kostičky.
  • 2
    Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky a dáme vařit v osolené vodě na deset minut. Po pěti minutách přidáme fazolky. Zeleninu zcedíme, dáme do mísy. Přidáme nadrobno nasekanou cibulku, na kostičky krájenou cibuli, maso, vše zalijeme šťávou z masa.
  • 3
    Do mixéru dáme med, mátu, limetkovou šťávu a hořčici. Chvíli směs promixujeme a zalijeme salát. Ten promícháme, ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.