Salát s roketou a jablky

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
595 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
32 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
11 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory zalijeme vodou a přivedeme do varu. Vaříme cca 15 minut. Scedíme a necháme zchladnout. Přendáme do mísy.
  • 2
    Jablka nakrájíme a promícháme s citronovou šťávou. Necháme okapat a přidáme k bramborám. Přisypeme nahrubo nakrájené ořechy, sýr na kostičky a roketu. Vše osolíme, opepříme, dobře promícháme.
  • 3
    Připravíme zálivku z oleje, octa, medu a semínek fenyklu. Přísady důkladně promícháme a zálivkou přelijeme salát. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.