Salát s rýží a žampiony

40 min.
Evropa
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
16 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži uvaříme ve slané vodě podle návodu na obalu doměkka. Scedíme, propláchneme v horké vodě a opět scedíme. Dáme do salátové mísy.
  • 2
    Zatím uvaříme v osolené vodě fazolky, vaříme 4-5 minut, doměkka. Scedíme, propláchneme ve studené vodě a znovu scedíme.
  • 3
    Zálivka: smícháme oleje, ocet, hořčici, podle chuti sůl a pepř. Přelijeme přes teplou rýži a necháme vychladnout.
  • 4
    Do rýže přidáme fazolky, petržel, houby a ořechy. Zamícháme a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.