Salát s tuňákem a vejcem

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
15 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
640 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme doměkka, scedíme, oloupeme, nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    Vejce uvaříme, necháme zchladnout, oloupeme, pokrájíme na plátky, každý plátek rozpůlíme. Olivový olej rozšleháme s octem, dle chuti opepříme a osolíme. Část zálivky nalijeme na dno salátové mísy.
  • 3
    Polovinu plátků brambor rozložíme do mísy, osolíme a navršíme polovinou tuňáka, vejce a šalotku. Přelijeme částí zálivky. Stejným způsobem vytvoříme další vrstvu a přelijeme zbytkem zálivky.
  • 4
    Salát ozdobíme rajčaty a petrželkou, překryjeme fólií a necháme 2 hodiny odležet na chladném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.