Salát s uzeným pstruhem a pancettou

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
25 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
869 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z uzených pstruhů stáhneme kůži, odstraníme páteř a kosti. Na rozehřáté pánvi opečeme plátky pancetty dozlatova. Z vinného octa, oleje, cukru, citronové šťávy, hořčice, soli a pepře ušleháme zálivku.
  • 2
    Na servírovací plochou mísu upravíme omytou potočnici, na listy rozebranou čekanku, filety pstruha rozlámané na kousky, na kostičky nakrájenou fetu, opečenou pancettu, na plátky nakrájené ředkvičky a na kolečka nakrájenou šalotku.
  • 3
    Salát zalijeme připravenou zálivkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.