Salát s vajíčkem a mortadelou

15 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
23 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce vařte 8 minut, poté zchlaďte pod studenou tekoucí vodou, oloupejte a nakrájejte na čtvrtky.
  • 2
    Piniové oříšky restujte na středním plameni 2 minuty dozlatova, nechte zchladnout.
  • 3
    Do velké mísy dejte listy salátu, přisypte piniové oříšky, nakrájený salám, papriku nakrájenou na proužky zbavenou semen, pepř a sůl. Zakápněte balzamikovým octem a olejem, zlehka promíchejte a dejte na 4 talíře.
  • 4
    Ozdobte vejci a rajčaty nakrájenými na čtvrtiny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.