Salát s žampionovou majonézou

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
532 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
34 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
11 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme domměkka, scedíme a necháme zchladnout. Nakrájíme na silné plátky, osolíme, opepříme a dáme do mísy.
  • 2
    Mrkev nakrájíme na nudličky, květák rozebereme na růžičky, kukuřici a fazolky vložíme do vroucí vody a necháme 5 minut povařit. Scedíme vodu, osolíme, opepříme a necháme zchladnout.
  • 3
    Připravíme zálivku. Smícháme petrželku, majonézu, bílý jogurt, žampiony, citronovou šťávu a fenykl.
  • 4
    Na brambory navršíme vařenou zeleninu, nakrájenou šunku, nakrájenou na plátky. Salát přelijeme zálivkou, posypeme petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.