Salát Victoria
15 min.
Ingredience
- Zálivka
- 120gramůHumr
- 120gramůOkurky
- 120gramůRýže dušená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
30 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
696 mg
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Maso z vařeného humra nebo langusty upravíme nožem na menší kousky, očištěné okurky nakrájíme na kostičky, promícháme s vařenou rýží a ochutíme.
- 2Smícháme olej, ocet, sůl, pepř a přimícháme 2 lžičky kari koření. Připravenou zálivkou zalijeme maso s rýží a okurkami.
- 3Podáváme k pečeným masům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.