Salát z bílých fazolí

50 min.
Turecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1114 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
62 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
25 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Doměkka uvařené bílé fazole nasypeme do mísy a smícháme s nadrobno pokrájenou cibulí, rajčaty a feferonkami. Dobře promícháme.
  • 2
    Do zeleniny vmícháme směs z nadrobno nakrájených, vařených vajec, olivového oleje a octa. Dle potřeby dosolíme a opět pečlivě promícháme.
  • 3
    Salát podáváme dobře chlazený. Před servírováním posypeme petrželovou natí a nadrobno pokrájenými, černými olivami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.