Salát z brambor a fenyklu

15 min.
Itálie
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
149 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
5 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listy čekanky, rokety a římského salátu trochu natrháme, vložíme do skleněné salátové mísy. Vařené brambory nakrájíme na plátky a přidáme do mísy. Citron i s kůrou nakrájíme na tenké plátečky, čerstvý fenykl na kostičky, přidáme do salátu, promícháme. Lístky máty trochu posekáme a přimícháme do salátu. Do misky vymačkáme šťávu z červeného pomeranče, přilijeme vinný ocet, panenský olivový olej, přisypeme sušené oregano, kapary, sůl a mletý pepř. Promícháme, zalijeme salát, ještě trochu promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.