Salát z brambor a oliv

30 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
26 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce doměkka, oloupeme a nakrájíme na kostičky, olivy nakrájíme na plátky, cibuli nakrájíme nadrobno, petrželovou nať nasekáme najemno.
  • 2
    V míse přelijeme brambory vývarem, olejem, octem, osolíme a opepříme. Přimícháme cibuli, olivy, petrželovou nať a promícháme. Pod fólií necháme salát v chladničce vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.