Salát z brokolice a pórku

25 min.
Evropa
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
117 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
4 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brokolici rozebereme na růžičky, vložíme do vroucí vody a uvaříme doměkka. Uvařenou brokolici ihned ponoříme do studené vody, aby neztratila barvu. Na cedníku ji necháme okapat.
  • 2
    V mezičase si připravíme dresink z oleje, octa, sójové omáčky a česneku utřeného se solí. Směs dobře promícháme.
  • 3
    Brokolici narovnáme na mísu, přidáme na kolečka nakrájený pórek, přelijeme dresinkem a necháme pod fólií v chladničce odležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.