Salát z červené řepy a fety

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
332 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
37 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci s osolenou vodou uvaříme omytou řepu, uvařenou scedíme, vychladlou oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka, která položíme na salátový talíř, pokapeme trochou octa, trochou oleje, na řepu položíme tenký plátek sýru feta, poté zalijeme olejem, přidáme na tenká kolečka nakrájené vypeckované olivy, vše posypeme oreganem a ihned podáváme. Na talíři můžeme dochutit mletým pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.