Salát z červené řepy s Vinaigrettou
80 min.
Ingredience
- 2kusyČervená řepa
- 1litrVoda pitná
- 2kusyVejce slepičí
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 3stroužkyČesnek
- 1lžičkaPetržel - nať
- 50mililitrůDresink Vinaigrette
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
7 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
10 g
Cukr
24 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou a omytou řepu uvaříme doměkka, oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.
- 2Vinaigrettu smícháme s prolisovaným česnekem a nasekanou petrželkou.
- 3Plátky řepy upravíme na plochou mísu, osolíme, opepříme a pokapeme připravenou zálivkou.
- 4Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme. Zvlášť umeleme žloutky a bílky a řepu jimi posypeme
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.