Salát z červené řepy s Vinaigrettou

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
7 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
10 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou řepu uvaříme doměkka, oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    Vinaigrettu smícháme s prolisovaným česnekem a nasekanou petrželkou.
  • 3
    Plátky řepy upravíme na plochou mísu, osolíme, opepříme a pokapeme připravenou zálivkou.
  • 4
    Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme. Zvlášť umeleme žloutky a bílky a řepu jimi posypeme

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.