Salát z červených fazolí a rajčat

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
12 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole přecedíme, opláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Rajčata omyjeme, rozpůlíme a zbavíme zbytků po stopce. Nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Pažitku omyjeme a nahrubo nakrájíme. Česnek oloupeme a nasekáme.
  • 3
    Fazole, česnek a citronovou kůru dáme do mísy, osolíme a promícháme. Přidáme olivový olej, vinný ocet, rajčata, pažitku a opepříme. Vše důkladně promícháme, rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.