Salát z červených fazolí a rajčat
15 min.
Ingredience
- 150gramůRajčata
- 2lžíceCitronová kůra
- 1špetkaSůl
- 6lžicOlej olivový
- 2lžíceOcet vinný červený
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusPažitka
- 2stroužkyČesnek
- 400gramůFazole
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
12 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Fazole přecedíme, opláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Rajčata omyjeme, rozpůlíme a zbavíme zbytků po stopce. Nakrájíme na kostičky.
- 2Pažitku omyjeme a nahrubo nakrájíme. Česnek oloupeme a nasekáme.
- 3Fazole, česnek a citronovou kůru dáme do mísy, osolíme a promícháme. Přidáme olivový olej, vinný ocet, rajčata, pažitku a opepříme. Vše důkladně promícháme, rozdělíme na talíře a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.