Salát z fety, melounu a bazalky
18 min.
Ingredience
- 1lžíceBalsamico ocet
- 200gramůFazolové lusky zelené
- 350gramůMeloun vodní
- 250gramůSýr Feta
- 2špetkySůl
- 3lžíceOlej olivový extra panenský
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůBazalka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
141 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
10 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Fazolové lusky povařte 2-3 minuty, sceďte a prolijte studenou vodou.
- 2Meloun a fetu nakrájejte na kostičky, přidejte fazolky a bazalku.
- 3Z ostatních surovin si připravte dresink, nalijte na salát a dobře promíchejte.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.