Salát z hovězího masa s hořčicí

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
517 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
38 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vychladlé vařené hovězí maso nakrájíme na kostičky, rajčata také na kostičky, okurku na menší špalíčky. Bylinky posekáme najemno. Vařená vejce pokrájíme na plátky.
  • 2
    Všechny suroviny vložíme do salátové mísy, přilijeme ocet, olej, osolíme, opepříme a přidáme 2 lžíce pikantní hořčice. Dobře promícháme a dáme do lednice odležet.
  • 3
    Podáváme s bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.