Salát z květů a srnčích jater

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
680 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
56 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Veškeré bylinky a květy omyjeme, listy natrháme na menší kusy. Játra odblaníme a zbavíme žlučovodů.
  • 2
    Máslo rozpálíme a játra na něm osmahneme z obou stran. Z cibule, octa, vývaru a cukru připravíme zálivku, kterou ochutíme solí a pepřem dle potřeby. Salát z listů přendáme na servírovací talíře, navrch dáme kousky jater, přelijeme zálivkou a ozdobíme květy. Servírujeme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.