Salát z lína

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
30 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté porce lína uvaříme v osolené vodě s trochou octa. Měkké maso vyjmeme, vykostíme, zbavíme kůže a nakrájíme nadrobno.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli vsypeme do mísy a promícháme s vařenou (nebo dušenou) rýží, okapaným hráškem, rybím masem, nasekanými okurkami a kari kořením. Přidáme majonézu a vše zlehka promícháme.
  • 3
    Podáváme na omytých salátových listech, ozdobíme dílky omytého rajčete a pokapeme citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.