Salát z lusků s uzenou makrelou
25 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 6lžicOcet vinný
- 6lžicOlej olivový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 500gramůMakrela uzená
- 500gramůLusky zelené fazolové celé v mírně slaném nálevu
- 1kusPažitka
- 1lžičkaHořčice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
32 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
829 mg
Cukr
568 mg
Postup přípravy
- 1Cukrové lusky omyjeme, očistíme a 2 minuty blanšírujeme v osolené vroucí vodě. Scedíme a necháme okapat.
- 2Ocet, hořčici, olej, sůl a pepř promícháme. Uzenou makrelu nakrájíme na kostičky.
- 3Cukrové lusky s makrelou dáme do salátové mísy a přelijeme připraveným dresinkem.
- 4Pažitku omyjeme, nahrubo nakrájíme a přimícháme do salátu. Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.