Salát z lusků s uzenou makrelou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
32 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
829 mg
Cukr
568 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukrové lusky omyjeme, očistíme a 2 minuty blanšírujeme v osolené vroucí vodě. Scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Ocet, hořčici, olej, sůl a pepř promícháme. Uzenou makrelu nakrájíme na kostičky.
  • 3
    Cukrové lusky s makrelou dáme do salátové mísy a přelijeme připraveným dresinkem.
  • 4
    Pažitku omyjeme, nahrubo nakrájíme a přimícháme do salátu. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.