Salát z mušlí

35 min.
Turecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
7 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
495 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté mušle vhodíme do vařící se vody s vínem, přidáme cibuli a osolíme. Mušle vaříme do otevření skořápek.
  • 2
    Uvařené maso vyjmeme, zalijeme směsí z olivového oleje, citrónové šťávy, hořčice, soli a pepře, přidáme lžíci kaparů.
  • 3
    Vše necháme dobře vychladit a podáváme posypané sekanou petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.