Salát z Nice

15 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
72 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
2 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a nakrájíme na kostičky. Vsypeme je do mísy, přisypeme posekaný estragon, kerblík a pažitku. Filety z ančoviček pokrájíme na kostičky a přidáme do salátu spolu s tuňákem v oleji. Přidáme ještě lžíci pikantní hořčice a vše spolu dobře promícháme.
  • 2
    Nakonec zakapeme octem, citronovou šťávou, osolíme a opeříme.
  • 3
    Salát podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.