Salát z pomerančů a oliv

15 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
25 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
7 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek nakrájíme na nudličky, řeřichu posekáme, pomeranče oloupeme a pokrájíme na plátky, olivy rozpůlíme, listy salátu opláchneme, necháme okapat. Zálivku připravíme smícháním oleje s hořčicí, citronovou šťávou, solí, pepřem, česnekem a řeřichou.
  • 2
    V míse promícháme pomeranče a olivy se zálivkou, pod fólií necháme v chladničce vychladit. Podáváme na listech salátu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.