Salát z řepy a rokfóru
13 min.
Ingredience
- 600gramůČervená řepa
- 1,2decilitryBalsamico ocet
- 200gramůSýr Rokfór
- 50gramůSezam - semena
- 6gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 80mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
21 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Baby řepy nakrájíme na půlky nebo čtvrtky a 3 minuty opékáme na rozpáleném oleji. Vmícháme pepř, sůl, ocet a odstavíme. Řepu přendáme do mísy, necháme vychladnout a dáme ještě do lednice uležet.
- 2Uleželou řepu promícháme s nadrobeným rokfórem a sezamem, pokapeme sezamovým olejem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.