Salát z růžičkové kapusty s naloženou mrkví a fetou

45 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
8 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
25 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Růžičkovou kapustu nakrájíme na čtvrtky. Zastříkeneme ji slunečnicovým olejem, osolíme a dáme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme 25 minut na 200 °C. Poté necháme vychladit.
  • 2
    Fetu rozdrobíme.
  • 3
    Česnek utřeme.
  • 4
    Kapustu smícháme s naloženou mrkví, fetou, nasekanými jarními cibulkami a majoránkou.
  • 5
    V malé misce si připravíme zálivku – vyšleháme česnek, med, 3 lžíce nálevu z mrkve, citronovou šťávu a olivový olej. Osolíme a opepříme.
  • 6
    Dresink přelijeme přes kapustovou směs a podle chuti ještě osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.