Salát z rýže a hrášku

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
157 kcal
Bílkoviny
4 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži uvaříme podle návodu na obalu a necháme vychladnout. Hrášek vaříme ve slané vodě 15 minut, scedíme, necháme okapat a také vychladnout.
  • 2
    Smícháme ocet s vodou, přidáme cukr a ochutíme špetkou soli a pepře, přisypeme posekaný estragon a kerblík.
  • 3
    Rýži smícháme s hráškem a zalijeme octovou zálivkou. Salát podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.