Salát z rýžových nudlí, masa a zeleniny - Kungžung ttokboki

135 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
22 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýžové těsto spaříme na chvilku v páře, aby nebylo suché a potom ho rozválíme a nakrájíme ho na nudle, které smícháme se sezamovým olejem. Maso opláchneme pod tekoucí vodou, osušíme ho v utěrce a nakrájíme ho na proužky, velké jako nudle. Houby a dýni namočíme na hodinu do studené vody a potom nakrájíme na stejně velké kousky jako maso a nudle. Cibuli a papriku očistíme a narájíme na stejné kousky, jako předchozí přísady. Z fazolek Mungo odkrojíme výhonky a ty propláchneme pod tekoucí vodou.
  • 2
    Na pánvi necháme na oleji ztuhnout celé vejce, které rozkrájíme stejně jako ostatní potraviny.
  • 3
    Z uvedených ingrediencí přpravíme kořenící omáčky.
  • 4
    Výhonky mungo spaříme 2 minuty ve vroucí vodě a vodu scedíme. Cibuli, dýni a papriky orestujeme na pánvi.
  • 5
    Houby a maso ochutíme marinádou a osmažíme je na střední teplotě. Připravené nudle z rýžového těsta chutíme kořenící omáčkou a orestujeme je na pánvi, když jsou orestované ze všech stran přidáme k nim kousky všech ostatních, připravených potravin a chvilku restujeme - asi 30 sekund. Na závěr vmícháme do salátu připravené vaječné nudličky. Salát podáváme teplý v miskách.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.