Salát z těstovin s gorgonzolou

25 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
716 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
32 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve větším hrnci vaříme v osolené vodě těstoviny na skus, poté scedíme a necháme vychladnout.
  • 2
    V mezičase připravíme zálivku smícháním olejů, octa, soli a pepře.
  • 3
    Do velké mísy rozložíme listy salátu (je možné použít několik druhů salátu), vsypeme odkapané těstoviny, půlky vlašských ořechů a gorgonzolu nakrájenou na kostky. Salát zalijeme zálivkou, promícháme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.