Salát z těstovin se sýrem bocconcini, chřestem a oreganem

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
483 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
19 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
3 g
Cukr
993 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 2
    Chřest nakrájíme na malé kousky, krátce povaříme, vyjmeme a zchladíme v ledové vodě. Jakmile vychladne,zcedíme jej a necháme okapat.
  • 3
    V salátové míse smícháme těstoviny, chřest, na tenké plátky nakrájený sýr, na čtvrtiny nakrájená rajčata a lístky čerstvého oregana.
  • 4
    Salát pokapeme zálivkou, na kterou rozšleháme ořechový olej, oba octy, sůl a pepř. Dobře promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.